top of page

ZEILBOTEN

Voor zeilschepen leveren wij 2 blad vaste- en klapschroeven, 3 blad vaste- en klapschroeven,

2 en 3 blad Max-Props en voor op een as of saildrive bevestiging. 

Voor meer informatie over de Gori klapschroef kunt u ons altijd even bellen.

Keuze hoeveel blads scheepsschroef
Daar ieder schip een andere lijn, vaargebied en motor heeft, is het niet neer te zetten, wat nu het beste is. Elke situatie is uniek en daarom kunt u ons hiervoor inschakelen om een berekening te laten maken welke scheepschroef voor uw schip het beste is, qua hoeveel bladen en qua bladbreedte.

 

Materiaalkeuze
Ook voor uw materiaal keuze is uw vaargebied van belang. Als u meerendeel in zoet water vaart is het materiaal mangaan- brons een goed keuze. Als u grotendeels in zout water vaart, is het aan te raden om een CuNiAl scheepsschroef te kopen. Deze kan nl. niet ontzinken. Dus heeft een langere levensduur.

 

Hoe gaat een reparatie 
Een scheepsschroef die gerepareerd wordt, wordt op een richt bank uitgespeerd. Hier worden met een aantal lijnen de maten gecheckt en zonodig goed gezet. Ook wordt de scheepsschroef in de juiste hoek gezet, zodat de bladen ten opzichte van elkaar in de goede stand staan, waardoor hij geometrisch in balans is. De scheepsschroef, wordt afgewerkt en statisch uitgebalanceerd.

 

Wat leveren wij nog meer 
Alles voor de aandrijving tot aan de motor. Vraag onze prijslijst aan. Hierin staan alle producten, die wij leveren in vermeld.

 

Reparatie/Aanpassing ter plaatse
Zie rubriek Jachtservice

ZEILBOTEN: About
bottom of page